Om Miss Pencil

Velkommen til Miss Pencil – mit navn er Christina Vedel, og dette er en blog som i ord, billeder og stemninger beskriver de rejser jeg foretager mig i det ydre såvel som i det indre.

De sidste 25 år af mit liv har jeg været særlig passioneret omkring at rejse ud i verden og opleve den med alle mine sanser og al min nysgerrighed. Jeg ved ikke noget bedre end at  dufte mig vej gennem den frodige regnskov og ind i de små gyder i en lille brostensbelagt landsby. Stoppe op og lytte til tonerne af seks cubanske gademusikanter, der øjeblikkeligt aktiverer en vuggen i mine hofter. Se og med mit kamera indfange det rolige, eftertænksomme og furede ansigtsudtryk hos en ældre cigardampende herre. Smage mig sansefuldt igennem det farverige asiatiske gadekøkken. Det er, når alle mine sanser er vækket, at jeg næres, inspireres og føler mig i live.

Således vil dette blogunivers byde på sansefulde rejsebeskrivelser, der sammen med mine mange billeder forhåbentlig vil give dig en oplevelse af, at du næsten har været der selv. Rejsebeskrivelserne kombineres med tips og råd til planlægning af din næste rejse, samt anbefalinger til steder at spise og sove og inspiration til ting du kan opleve undervejs.

Iblandt alt dette vil du med jævne mellemrum kunne læse indlæg, der omhandler den indre rejse. Jeg deler ud af mine betragtninger om livet som mor, kvinde, kæreste, datter og veninde lige der midt i fyrrerne. Det vil handle om kvindeliv, (selv)kærlighed, mor-liv, parforhold m.m. For tiden er jeg fx særlig optaget af den forandringstid, jeg befinder mig i, hvor blandt andet min identitet som mor bliver udfordret. De børn, der har givet livet den største meningsfylde igennem snart 18 år er nu pludselig på vej til at begive sig ud på deres helt egen rejse i livet. En rejse hvor jeg ikke længere er selvskrevet rejsearrangør. Det efterlader mig et helt nyt sted, jeg ikke har været før. Jeg vil for altid være mor, men hvordan er man det, når dem man er mor til ikke længere har brug for en på den måde, man har været vant til at være mor på? Det afføder en masse tanker og følelser, som jeg helt sikkert vil dele med dig, der har lyst til at læse med, og hvem ved, måske vækker det genklang i dit eget univers.

Tag med på rejsen, hvis du har lyst, og lad dig om muligt inspirere af det du ser, læser og opfanger, det er mit ypperste mål med dette univers!

Velkommen ombord! 

Del på facebook
Del på email
Del på print
Scroll to Top
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg