Mit cubanske postkort #5

Denne her skønne familie har jeg boet hos de sidste tre dage – SÅ søde, venlige, imødekommende og hjælpsomme. Jeg var ellers lige ved at give op på Varadero efter en enkelt overnatning i et all-inklusive-helvede af en anden verden. Magen til smagløshed skal man lede længe efter. Men så fandt jeg heldigvis et værelse her. Og hverken standen eller havet har jeg noget at udsætte på.

I dag siger jeg farvel til dem og til Varadero, der trods advarsler om masseturisme har givet mig nogle dejlige dage ved havet med lange gåture og gode bøger. Og så tager jeg herfra med maven fyldt af lækker italiensk pasta. Det lykkedes mig nemlig på anbefaling fra nogle italienere at finde ‘Nonna Tina’ en italiensk restaurant, der drives af en cubansk kvinde og hendes italienske mand, som importerer råvarerne direkte fra Italien. Endelig god mad!!! 🍝😋. Stedet er så eftertragtet, at jeg i går aftes ventede 1,5 time i baren for at få et bord. Der er ikke grænser for, hvad man kan udholder, når man virkelig længes efter mad!
Nu videre til en sidste nat og dag i Havana.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg