Mit cubanske postkort #1

Hold nu op en vild dag i går!!! Så fuld af indtryk – mennesker, farver, musik, dans, hjertelighed, liv og stemning. Dagens rørende oplevelse var en lille cubansk kvinde, jeg spurgte om vej til en bar. Hun insisterede på at følge mig og gjorde sig SÅ umage med den smule engelsk hun havde lært, som langt oversteg den smule spansk, jeg har opsnappet. Men vi formåede at kommunikere, og inden vi skiltes og hun havde taget min hånd og kysset mig på kinden, havde hun givet mig sit telefonnummer og inviteret mig på middag hjemme i hendes lejlighed. Sikke en gæstfrihed, hjælpsomhed, åbenhed og hjertelighed, jeg blev virkelig rørt.

Billedet herover er ikke af den pågældende dame, men derimod en anden skøn kvinde, jeg rendte på efter at være nået frem til baren. Dagens begivenheder satte sine spor. Jeg tog et langt, varmt bad, da jeg kom hjem, lagde mig efterfølgende på sengen for at slappe af en halv times tid, inden jeg skulle ud og spise. For så at vågne 10 timer senere fuldt påklædt og med 60 watt skinnende lige ned i ansigtet. Tror jeg er udhvilet nu og klar til nye oplevelser.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg