Home away from home!

Hvis der fandtes et tv-program, der hed ”Rejs ved første blik”, så kunne vi næsten have kandideret til at deltage – min kæreste og jeg. Vores forhold er nemlig ikke mere end halvanden måned gammelt, før vi beslutter os for at rejse en forlænget weekend til Lissabon. 

Vi finder hurtigt nogle direkte flybilletter med det portugisiske flyselskab TAP, og går i gang med at lede efter overnatningsmuligheder. Vi søger en del på Airbnb, hvor vi finder rigtig mange super hyggelige lejligheder, bare ikke nogen der er ledige i lige præcis den weekend. Vi er sent ude og erfarer samtidig, at netop den pågældende weekend afholdes der Melodi Grandprix i Lissabon – alt ser ud til at være optaget.

De smukke gamle sporvogne kører stadig i store dele af Lissabon

Efter at have ledt forgæves efter det helt rigtige sted, popper der pludselig en spritny overnatningsmulighed op på Booking.com.  Det ser fint ud på billederne, placeringen virker central og stedet, som er en hotellejlighed, lader til at være det bedste bud på et sted, vi har lyst til at bo. Vi booker derfor fire nætter på Almaria Officina Real Apartments Chiado. 

Da vi ankommer får vi ved selvsyn bekræftet, at stedet er aldeles nyt. Bogstavelig talt er malingen endnu ikke tør, og vi erfarer, at vi er de første, der skal indvie den ’lejlighed’, vi har booket.

Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng, et stort badeværelse med stort bruseområde, en hyggelig stue med masser af lys, hvor man har gjort sig umage for at indrette med stemning og atmosfære. Køkkenet indeholder alt hvad man kan ønske sig i form af Nespresso maskine, opvaskemaskine, juicepresser m.m. Og til vores store overraskelse er køleskabet fyldt op med friske appelsiner, lidt salat og tomater, frisk mælk, syltetøj og en flaske kold hvidvin. Da vi næste morgen åbner hoveddøren for at gå til bageren, bliver vi  igen overraskede, da vi opdager, at der udvendigt på døren hænger en pose fyldt med lækre croissanter og boller – et traktement som fortsætter hver eneste morgen. 

Sardindåser hos købmand i Alfama

Selvom det er en lejlighed vi bor i, så følger der de samme privilegier med, som havde det været et hotel, forstået på den måde, at der dagligt bliver gjort rent, redt seng, fyldt og tømt opvaskemaskine og tanket op i køleskabet. Hvem der dog bare havde den service til hverdag!Lejligheden ligger i øvrigt dejlig centralt i byen i gåafstand til alle de hyggelige områder som Alfama og Bairro Alto

Link til lejligheden: https://www.booking.com/hotel/pt/almaria-officina-real-apartments-chiado.da.html

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg