Cubanske postkort

Jeg har altid haft en dybfølt begejstring for farver. Jeg bliver ganske enkelt glad helt ind i krop og sjæl, når jeg omgiver mig med farver. Over de senere år har jeg desuden udviklet en særlig interesse for at fotografere. Jeg har altid været meget visuel, hvilket betyder at jeg ofte ser og oplever verden i billeder, så det at fotografere er for mig en helt naturlig forlængelse af det skrevne og talte sprog. Og lige som farverne kan begejstre, således kan det at fotografere give mig den samme følelse af total indre glæde og eufori. Det var derfor ikke svært at forestille sig, at Cuba og jeg godt kunne blive det helt perfekte match.

Når man godt kan lide at fotografere, sådan på den lidt nørdede måde, hvor man bliver opslugt af de små detaljer, en revne i et murværk, hvor en lille grøn plante har fundet vej, en skæv vinkel, en slidt facade, en træport i ’fifty shades of blue’ eller en kakkel i et helt særligt mønster, så kan man godt være ret anstrengende at rejse med, hvis altså ikke man selv har den samme passion. Jeg vidste, at jeg ville blive så optaget af at fotografere, at jeg ikke ville være til at holde ud at være sammen med, og samtidig havde jeg virkelig lyst til bare at kunne give den gas og fortabe mig i min interesse for fotograferingen. Således besluttede jeg mig for, at turen til Cuba skulle foregå alene. Vil du læse mere om det at rejse alene, så tjek indlægget under Rejsetips, som handler om netop det.

Ruten

Efter at have forhørt mig lidt hos andre, der har rejst på Cuba, besluttede jeg mig for, at en rejse på ca. to uger ville være passende, og det viste sig sidenhen at være helt perfekt. Det gav mig tid til både at nå vidt omkring og samtidig opholde mig flere sammenhængende dage, de steder, hvor jeg blev særlig begejstret for at være. Således kom ruten til at se sådan her ud:

Havana (2 nætter)

Vinales (2 nætter)

Trinidad (5 nætter)

Cienfuegos (1 nat)

Varadero (4 nætter)

Mine cubanske postkort

Undervejs på min rejse gennem Cuba skrev jeg i alt 6 elektroniske postkort, der sammen med mine mange billeder fungerer som en slags stemningsrapport fra den pågældende dag. Hvis du har lyst, kan du læse de 6 postkort, der hver har fået deres eget blogindlæg med relaterede billeder. Er du mere på udkig efter nogle praktiske detaljer omkring det at rejse på Cuba, kan du klikke dig videre til det her indlæg, hvor du får mine do’s and don’t’s.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg
Tilmeld din email og få besked om nye blogindlæg